Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Znásilnění "národa" nad kůží ... jsem pro všemi deseti ... já na to mám.

Muži vs. ženy, Janeček vs. kultura, soudci vs. obžalované! Kdo je tu vlastně znásilňován? Kdo za co může? A kdo to kdy pochopí? 

Znásilnění? Už jen to slovo značí, že někdo tu překročil hranice. Tam, kde se nemá!?  Je to nedobrovolné spojení muže a ženy! Kdy muž může? Protože je to chlapák? Protože je to pěkná ženská? Kde jsou hranice, kdy jeden smí, ač by neměl. Protože je silnější? Protože má peníze? Protože má moc?

Na celém světě existuje dvojí výroky, kladný a záporný. Jeden smí, druhý je oponentní! Přesto by měl platit občas jen jeden. Žádná oponentura. Prostě nic, ani vyřknutí, že by mohl být opak. Prostě platí co má platit a "nikdo" to nebude rozporovat. Rozumíš? Ať jsem krásná, či hezky oblečená, nemáš nárok vstoupit. Tady je moje tělo a ty mi do něj nelez! Rozumíš? A pokud tak učiníš a způsobíš mi zlo, pikej za to! Proč mám za tvůj "hrůzný" čin pikat já? A mnohdy smrtí? Proč? Kde jsou ty hranice, kdy prostě někdo smí, ač by neměl?

Jenže totéž platí i na jiných platformách života. Např. p.Janeček! Proč překročil tuto hranici? Protože neudrží svého ptáčka nebo, že si to může dovolit? Ne a ne! Neměl tuhle hranici nikdy překročit a svůj projev na "Slavíkovi" měl napsat či tlumočit kam patří! To je do médií, např. televize do reklamy, ale znásilnit platformu kulturního pořadu k vlastnímu projevu? Jsme v zemi, kde mají platit normativy, zákony, vyhlášky vydané vládou a mají se dodržovat! Jenže neposlouchat, je nám opravdu vlastní, že? Není tohle už zvrhlost? To si tu každý bude říkat a dělat co chce, protože na to má? Muž sílu a bohatý peníze?

Kde jsou chvíle, kdy svět jásal nad vakcínami na neštovice, obrnu, tuberkulózu aj. nemoci, které nás dnes nesužují! A hle, svět se změnil, dnes už nejásáme, naopak jsme odhodláni zemřít za svoji pravdu a to jen proto, že nejsme ochotni si nasadit ani tu pitomou roušku. Za co jsme ochotni vlastně dnes bojovat? Za naše děti? Za lepší budoucnost? Za zmrzačený národ? Za znásilňování čehokoli? A tak se ptám, proč Izrael chce žít? A nejen teď, ale i v budoucím čase. A dělají proto vše, aby žili! Proč se očkují potřetí, proč už i mladistvé? Ano, chtějí žít! Chtějí být zraví. Copak tu nevidíme tu "úpěnlivou" touhu žít? Jsme slepí? To my tu musíme spolu bojovat?

Ano, p. Janeček má pravdu, že nám Covid v budoucnu uškodí, když nám dnes poškodí některé orgány. Tak proč tomu nechceme zabránit? Běháním po ulicích bez roušek tomu rozhodně nepomůžeme. Neznamená to však, že umím matematiku, že jí umím také učit anebo, že jako matematik umím léčit! Ano, typicky lidské, že se dotyčný bude bránit a "oponovat" a odporovat, jak jsem úvodem předeslal, než aby se omluvil, že překročil. Neudělá to ani ten co znásilnil. Dokonce jsou i soudci, kteří viní ženu, že si za to může. I v tomto případě se najdou tací co se postaví za p. Janečka, ale vůbec si neuvědomí, že by měl mít někdo zdravý selský rozum. "Omluvit se, a byl by klid!" Takhle víc rozpoltit národ umí jen nevinní..., nu i tak získáváme pohled na bohaté co skáčí z letadla za "naši" lepší budoucnost! Tak proč si na to bere padák, že? Když je to ekolog. Ano, výrok byl hraniční, ale jak jinak tyhle rádoby mecenáše v soudcovských talárech probrat? On chce probrat národ? Ale co kdyby se probral on! Pokud je to inteligentní "tvor" může se ještě omluvit, pokud ne, ať je po zásluze potrestán. Dle § za znásilňování kulturní platformy, kterou navíc koupil. Neznamená to, že když mám doma ženu, že mohu ... tj. domácí násilí, víme? Co je pro bohaté si zaplatit správnou reklamu na správném místě? Tady už postrádám kde vlastně je pravda? Kdo je za národ? Kdo je pro, když všichni jsou proti. Prostě my tu "ženu" znásilníme, i kdybyby ... Prostě bůh s námi. Jediné co je plusem je fakt, že na nás všechny čeká stejný konec, co? To je moje česká zpráva. Pro amíky: "mesidž, že?"

Napadá mne jediné, že by vstříc volbě D21? Prostě ve jménu pořekadla: "My ji musíme prosadit, i kdybychom tu měli všechno rozsekat!" Víte, ona cenzura je přece jen dobrá věc, když uvážíte, že byste četli jen kladné zprávy. Jenže to by média strádala, ale negativní zprávy se tak pěkně čtou, že? Přemýšlím co se stalo, že se naše společenství naučilo chodit za hranice čehokoli a všehokoli. Že by síla? Nebo peníze? Rozhodně to není "selský rozum." Je to v režimu, že tihle bohatí znásilňovači jsou vlastně nevinní a že znásilnění museli ve jménu národa provést, tak jako silnější muž vůči ženě? Prostě musí a musí ... a hlavně si to zdůvodnit a tím se vyhnout trestu, protože já nic já muzikant, a jen si hraju na "boha."

Smutným faktem je fakt, že i já jsem byl pro neočkování malých dětí, jen ne takto, ona kultura je jiná platforma než platforma zdravovědy. Jak vidno inteligence morálku nesvětí, neboli mít inteligenci ještě neznamená, že mám morálku.

P.S. A to jsem p.J. měl ve vysoké oblibě a ctil jeho plusové kroky. Každý může "uhnout", to se stává, ale stát na piedestalu "omylu" je již , dle mě, nemorální. Ověřil jsem si to v jedné společnosti, kde jsem byl účasten. Bylo nás tam cca 20, a všichni jednomyslně jednání p.Janečka odsoudili, řka, že příští rok se již na jeho pořad nebudou dívat. Souhlasím s nimi. Nebudeme! Jiný trest vymyslet neumíme.  

Ano, muži budou i nadále znásilňovat, je to smutné zkonstatování, ale nutno tomu max. bránit a exemplárně trestat, nikoli ještě nechat pachatele obhajovat. "Tak to bych rád!" Pokud p. Janeček půjde tímto směrem, půjdu s ním rád.... 

 

 

 

 

 

Autor: Jaromír Veverka | úterý 30.11.2021 8:08 | karma článku: 4,59 | přečteno: 137x
  • Další články autora

Jaromír Veverka

Neteče nám náhodou do bot? Inflace, Ekologie, Zelený úděl, El. energie. Není toho už moc?

Málokdy a málokdo dnes věnuje poznávání okolí takovou péči, jako naši předkové, byť se zdá, že jsme dnes dál než kdykoli před. Oni totiž věděli co my dnes nevíme. Hledáme v Googlu a pohled na mraky nám už nic neříká, atd. atd.

31.12.2021 v 7:59 | Karma: 25,49 | Přečteno: 503x | Diskuse| Společnost

Jaromír Veverka

Praha 22.2. 2022 - "A s krizí přišly slzy"

Je 23.2. 2022 ve všech českých denících na prvních stranách je obrovský nápis: „Apokalypsa v ČR, kterou kdysi předpověděl Gen. A.Š., se včera roztočila na plné obrátky. Pojďme si projít včerejší smrtící den v našich ulicích.“

12.11.2021 v 9:09 | Karma: 18,25 | Přečteno: 602x | Diskuse| Společnost

Jaromír Veverka

Chcete vědět co znamená datum 22.2.2022? Že by ekonomickou krizi?

Poznáváte tento dotaz? "Co je nejhorší pro naše hospodářství?" Ano, to nám bylo předkládáno, když jsem byl mlád. Odpověď tenkrát byla: "9madelinek a jeden ekonom." A odpověď dnes po 50letech: "9ekonomů a jedna mandelinka"

6.11.2021 v 7:59 | Karma: 20,10 | Přečteno: 5293x | Diskuse| Ekonomika

Jaromír Veverka

Česká ÚVN versus USA Capitol aneb je cenzura dobrý nástroj demokracie?

Známe všichni pořad p. Jílkové, kde si můžete napsat co chcete, říkat i "skoro" co chcete, ale nic se v zemi nezmění, dokud se nezvedne lid, který si bude muset proklestit k pravdě spravedlivou cestu jako my v r. 98!

15.10.2021 v 20:58 | Karma: 13,26 | Přečteno: 587x | Diskuse| Společnost

Jaromír Veverka

Konec Čechů v Čechách .... aneb usmrtí nás ekonomika?

Pokud jste čekali od ČNB přírůstek 500 basických bodů, pak jste byli určitě zklamáni, ale nebojte ono k tomu stejně v součtu za půl roku dojde .... a může být i hůř? No, pak věřte, bude!

14.10.2021 v 21:45 | Karma: 12,10 | Přečteno: 400x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Místo do šrotu do opravny. Směrnice EU prodlouží záruku a zakážou „kazítka“

24. dubna 2024

Premium Do budoucna by měla být oprava rozbitých a porouchaných domácích spotřebičů jednodušší. A stejně...

Ignorovat, nebo demaskovat? Německá média řeší, jak informovat o AfD

24. dubna 2024

Premium Je to teď horké téma. Německá mainstreamová média stojí před volbou, nakolik a jakým způsobem...

Šibal z Prahy podmázl průvodčího, s Lorenovou v negližé předběhl konkurenci

24. dubna 2024

Seriál Byla teprve na začátku kariéry, ale fotografové na ni už stáli fronty. Snímek mladičké Sophie...

Ukrajinská policie zadržela šest Čechů za telefonické podvody z Oděsy

23. dubna 2024  21:25

Ukrajinské úřady oznámily zadržení devíti členů zločinecké organizace včetně šesti Čechů, kteří z...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1050x
aktuální společenská dění aneb zdá se vám, že je vše v (ne)pořádku? Možná chceme od života víc, než mu sami dáváme.

Seznam rubrik