Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když je to naprosto legální praxe, tak proč peníze neprošly naší bankou a nebyly zdaněny, jak přiznal Babiš. To znamená, že náš stát okradl o daně. Proč, když si chtěl něco koupit ve Francii, zakládal dvě zahraniční firmy jednu na Panenských ostrovech, které prosluly jako jeden z nejznámějších daňových rájů, Jednu s názvem Blakey Finance Limited a druhou SCP Bigaud se sídlem v Monaku . V obou měl nastrčené ředitele. Z jedné do druhé přeléval381 milionů korun. To také dělají sportovci, když si ukládají peníze v daňovém ráji ????

4 0
možnosti
Foto

Babiš rok 2016 "Myslím, že každý, kdo podniká, ví, že Panama není právě teritorium, kde se podniká transparentně. Proto to v současnosti analyzujeme a určitě podnikneme kroky, abychom zjistili, kdo z našich občanů tam má majetky. " Babiš rok 2017 k Čapímu hnízdu. Kdybych chtěl udělat dotační podvod, nebylo by nic jednoduššího než zřídit offshorovou firmu třeba na Kypru a tam by majitele nikdo nikdy nedohledal. “V této kauze nebyla žádná korupce.

0 0
možnosti
MS

Tady je spíš problém natvrdlost Babišových křiklounů, kteří údajně nemají rádi Babiše.

Dovedete si představit kdyby si v roce 2011 třeba Petr Kellner kandidoval a postavil volební kampaň na tom, že politici kradou a vyčůránci vyvádějí zisky do zahraničí?

1 0
možnosti
PK

Závist je hloupá a nepotřebná vlastnost, ať si své peníze užije dosyta....

0 0
možnosti
PB

A proč napadají někoho, kdo je čistý? Jestli dojde ke zdanění vaší mzdy, a vy si za zbytek nakoupíte co je libo, pak totéž, dle televizního sdělení, učinil i p. Babiš! Prostě zdanil hrubý zisk, zaplatil z něj daně, a tím zbytek je pouze "jeho!" Takže si s těmi penězi může dělat co chce. Nakoupit co chce,...

..........

Takto mluví člověk obhajující férové zdanění všech, včetně boháčů. Jdeme dál:

Ono vytvořit daňový ráj, byl vynikající nápad země, která byla uznána OSN za zemi s vlastní autonomií, a pak už byl jen krůček k tomu, aby si kdejaké ostrovy udělaly daňový systém s nízkými daněmi, který okamžitě využívají nejbohatší lidé a firmy této zeměkoule.........................

Tak to je bomba! Opravdu velmi hloupé, člověk by až řekl slovy Babiše, že účelové. Je to možné? Je tento člověk sám inteligentní a vyjadřuje pouze svůj extravagantní geniální názor, nebo je to jen hloupý troll ničeho? Necháme se překvapit, třeba opravdu volí Babiše vlastím rozumem, tedy dále:

Mělo by být spravedlivé, že v dané zemi ve které firmy i osoby podnikají platí řádně její sazby daní a neokrádají veškerý lid tohoto či onoho státu.

............Tak ne. Tento člověk, ač dospělý a s google po ruce neví, že se daně opravdu platí v zemi tvorby zisku a ne v zemi původu firmy. Je tady sám hloupý, ale nebojí se to dát veřejně najevo. Ale pojďme dál:

SNAD pomůže ZESTÁTNĚNÍ? To bychom těm bohatým asi vzali vítr z plachet. Jenže, co když si to někteří bohatí vydělali z práce? Hm, je to těžké, ale platit daně, když je platí prostý lid by měli i prostí boháči. Prostě spravedlnost pro všechny.

..............

Tak to si myslím že vysvětluje všechno. Volte Babiše, volte degradaci myšlení.

3 2
možnosti
PK

"Mělo by být spravedlivé".....ať si každý podnikatel vybere. kde je výhodnější danit své vydělané peníze, stejně tak ať si dle libosti vybere, kde a jak bude podnikat.....a oni a nejen ty naši tak činí a je to jen a jen jejich rozhodnutí...

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 2
možnosti
DR

To je čistě jeho věc, nikoli věcí právě těch moralizujících protibabišovských křiklounů.

4 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1050x
aktuální společenská dění aneb zdá se vám, že je vše v (ne)pořádku? Možná chceme od života víc, než mu sami dáváme.

Seznam rubrik