Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Konec bílé rasy na této planetě?

Každá populace určitého živočišného druhu má na žebříčku vývoje na této planetě vymezen určitý časový úsek ve kterém se může "ukázat" popř. získat i místo na výsluní. Tedy pokud sebe sám se nerozhodne zničit. 

Koukám kolem sebe již drahnou řádku let a co nevidím, spíše vidím, jak nám na zemi ubývá bílých lidí. Zeměkoule se pomalu plní jinými druhy a "bílý druh" skutečně vymírá. Co hůř sám ze všech sil se snaží sprovodit z povrchu zemského.

Pokud nevěříte podívejte se kolem sebe. Protože ať se snažíme sebevíc tomu nevěřit a myslet si, že tato glosa je o ničem a nemusí vás to dnes zajímat, pak ta hrstka která tomu bude věřit a dočte do konce bude vědět, zjistí, že je to pravda už dnes, nikoli pravda budoucí.

První ředění "bílé" rasy se děje přímo tady! Migrace barevných jiných populací do Evropy je evidentní, a já nevidím, že bychom my migrovali do jiných světadílů. Nemluvím o nás prostých, kteří nikoho nezvou a nikoho "venku" neznají. Ale o těch co jsou tolik humánní, tolik loajální k utlačovaným jiným rasám přímo u nich doma, otevírají svá srdce a své země k naplňování svých předvolebních slibů, že budou pomáhat našemu národu seč jim síly budou stačit. A když to nejde s naším souhlasem, určitě to jde i bez něj. Důležíté, že získáme "dobrou" pracovní sílu, která chce také žít naplno. Tj. sledovat v TV kriminálky, chodit do kina, kavárny, na plesy, mít dovolenou, nebát se vyjít na ulici a hlavně jezdit po celém světě jako my. Každý z nich si "tady u nás" chce prostě také jako my, zvednout kult žití.

Druhé ředění není v Evropě tak viditelné, neb jde o miliony již narozených, kteří jsou zatím ve svých zemích, ale přibývají pomalu i rychle, ale jistě. Zatímco "bílí" vesele stárnou a vymírají, protože mladí si chtějí užívat života, chtějí jezdit, žít singl, žít u maminky, ale hlavně nechtějí mít nové děti. A politici? Hm, za mých mladých let, přidali politici peníze mladým, aby přivedli na svět mladou populaci a tak přišly silné ročníky "sedumdesát!" No a co se děje v Evropě za posledních 30let? Zdánlivě nic, jen to, že se sem pomalu a jistě začínají jiné evoluční rasy stěhovat. Zatím jen po stovkách, ale myslím, že přijde doba, kdy se budeme bránit přílivu "tisíců!" Ale i kdyby nepřišli, množí se na svých světadílech, a to my ne, takže ředění v poměru světové populace je už dnes spočitatelné! A víte jak vychází? 

Třetí ředění opět není tak viditelné a nejde o opět miliony, ale je to plíživé jako rakovina. Jde o ředění bílé rasy jinými rasami přímo evolučně. Ony arabky, černošky, číňanky jsou jako mladé velice krásné, to by jeden neodolal mít některou z nich za ženu, že? No vynechal jsem jiné rasy, ale píši tady o "bílých", kterých ubývá, takže nemá smysl se zabývat těmi, kterých přibývá.

Čtvrté ředění je alarmující, jde spíše o zločineckou záležitost, která vyplyne na povrch až když to praskne. Jde o budoucnost, která je za dveřmi. Našimi dveřmi! Jde o spermatické banky, kde jsou uložena spermata pro ženy, co nemohou mít děti. A upozorňuji, že jich není málo. A nechtějí adoptovat, chtějí své! Chtějí silné sperma! Zdravé! Čisté! S DNA, které odolá... A vy víte, že by někdo z bílých měl tyto vlastnosti? Vy víte jaká sperma se v těchto bankách nachází? Nechci předjímat, ale v mé SCI-FI glose je to otázka času, kdy sperma ze třetího světa i zde převládne v počtu a to jen proto, že peníze ... no a milé ženy dostanou co chtějí, a že je to sperma od ... je teď jedno.

Páté ředění je výstražné! Jde o boj mezi "bílými." Nemusím chodit daleko, když napíši, že amíci a angláni by nejraději neviděli rusy a možná i naopak. Ještě a "možná" i naše štěstí, že rusové získali supersonické zbraně, teď si ty svoje lodě mohou amíci strčit třeba do řit.... A že ti angláni upalovali od Krymu, co? Potichu sbalili ten svůj šperk a odpluli neznámo kam. Ono dráždit hada, pokud je velice jedovatý se asi nikomu nevyplácí, že? Nicméně pokud by však někdy mělo dojít k vyvraždění bílé rasy mezi sebou, tak tohle je určitě správná cesta a znáte to, když se dva smějí ... nebo-li když si prostě nedáte říct.

No a tím bychom mohli skončit, ne? A má tu ještě někdo pocit, že " lidé albíni" mohou přežít, když už sama příroda tento druh "neuznává" a pokud se tu nějaký objeví, že je předem předurčen k zániku? Zatím to tak nejen vypadá, ale "zdá" se mi, že jdeme touto cestou.... Bod zlomu už nastal, když "bílí" dostoupali k vrcholu svého druhu, teď už ubýváme, víme to a v klidu počkáme na svůj konec. Mnozí z "bílých" si už začali před jinými rasami klekat. Že by opravdu začátek konce naší rasy?

Autor: Jaromír Veverka | neděle 10.10.2021 10:10 | karma článku: 9,17 | přečteno: 300x
  • Další články autora

Jaromír Veverka

Neteče nám náhodou do bot? Inflace, Ekologie, Zelený úděl, El. energie. Není toho už moc?

Málokdy a málokdo dnes věnuje poznávání okolí takovou péči, jako naši předkové, byť se zdá, že jsme dnes dál než kdykoli před. Oni totiž věděli co my dnes nevíme. Hledáme v Googlu a pohled na mraky nám už nic neříká, atd. atd.

31.12.2021 v 7:59 | Karma: 25,49 | Přečteno: 503x | Diskuse| Společnost

Jaromír Veverka

Znásilnění "národa" nad kůží ... jsem pro všemi deseti ... já na to mám.

Muži vs. ženy, Janeček vs. kultura, soudci vs. obžalované! Kdo je tu vlastně znásilňován? Kdo za co může? A kdo to kdy pochopí?

30.11.2021 v 8:08 | Karma: 4,59 | Přečteno: 137x | Diskuse| Společnost

Jaromír Veverka

Praha 22.2. 2022 - "A s krizí přišly slzy"

Je 23.2. 2022 ve všech českých denících na prvních stranách je obrovský nápis: „Apokalypsa v ČR, kterou kdysi předpověděl Gen. A.Š., se včera roztočila na plné obrátky. Pojďme si projít včerejší smrtící den v našich ulicích.“

12.11.2021 v 9:09 | Karma: 18,25 | Přečteno: 602x | Diskuse| Společnost

Jaromír Veverka

Chcete vědět co znamená datum 22.2.2022? Že by ekonomickou krizi?

Poznáváte tento dotaz? "Co je nejhorší pro naše hospodářství?" Ano, to nám bylo předkládáno, když jsem byl mlád. Odpověď tenkrát byla: "9madelinek a jeden ekonom." A odpověď dnes po 50letech: "9ekonomů a jedna mandelinka"

6.11.2021 v 7:59 | Karma: 20,10 | Přečteno: 5293x | Diskuse| Ekonomika

Jaromír Veverka

Česká ÚVN versus USA Capitol aneb je cenzura dobrý nástroj demokracie?

Známe všichni pořad p. Jílkové, kde si můžete napsat co chcete, říkat i "skoro" co chcete, ale nic se v zemi nezmění, dokud se nezvedne lid, který si bude muset proklestit k pravdě spravedlivou cestu jako my v r. 98!

15.10.2021 v 20:58 | Karma: 13,26 | Přečteno: 587x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

„Smrt režimu.“ Za nápis si má nezletilá ruská studentka odpykat 3,5 roku

26. dubna 2024  6:20

Ruský vojenský soud odsoudil žákyni desáté třídy, sedmnáctiletou Ljubov Lizunovovou ke 3,5 roku...

Zavolíme! Kandidáti do eurovoleb se utkají v debatě vysílané i studentům škol

26. dubna 2024  5:42

Šest kandidátů pro volby do Evropského parlamentu přijalo účast v debatě Zavolíme!, která bude...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1050x
aktuální společenská dění aneb zdá se vám, že je vše v (ne)pořádku? Možná chceme od života víc, než mu sami dáváme.

Seznam rubrik